Mens Erger Je Niet

Mens Erger Je Niet is een klassiek bordspel dat al generaties lang wordt gespeeld door mensen van alle leeftijden. Het is een tactisch spel met simpele regels dat strategie vereist, waardoor het voor iedereen toegankelijk en leuk is. Mens Erger Je Niet is een leuk en verslavend spel dat veel tijd en aandacht besteedt aan strategieën om je tegenstander af te troeven. Het is een ideale activiteit voor het hele gezin of vriendengroepen die nog steeds samenzitten in deze coronatijd. Dus ga met de familie rond de tafel zitten en speel een potje Mens Erger Je Niet! Het is een eenvoudig spel waar veel plezier uit te halen valt.

Mens Erger Je Niet

De spelregels

Het spel bestaat uit twee of vier teams die dobbelstenen gebruiken om hun tegels op het speelbord te verplaatsen. Het doel van het spel is om als eerste alle tegels van je team naar de "thuisbasis" aan de andere kant van het bord te verplaatsen. Tijdens je beurt gooi je met twee dobbelstenen en verplaats je vervolgens een spelstuk met hetzelfde aantal ogen. Om andere teams te hinderen, kun je hun stukken terug naar het begin sturen door op hetzelfde veld als de tegel van je tegenstander te staan. Als je een 6 gooit, mag je nogmaals gooien en andere spelers blokkeren.

Je wint het spel Mens Erger Je Niet als je als eerste team alle tegels naar de "thuisbasis" aan de andere kant van het bord verplaatst. Om dit te bereiken, gebruiken spelers twee tactieken: versnellen en blokkeren. Versnellen betekent dat je zo snel mogelijk al je tegels verplaatst, terwijl blokkeren betekent dat je de tegels van andere teams terugstuurt om ze uit balans te houden.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Best bekeken