Boonanza

Boonanza is een leuk en uitdagend bordspel dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden. Het spel helpt je om logische denkprocessen te ontwikkelen, strategisch denken aan te moedigen en je teamgeest te verbeteren door samenwerking. Spelers moeten hun boerderijen beheren door middel van het verzamelen van bonussen, het bouwen van gebouwen en het verkopen van producten. Boonanza biedt ook vele variaties in game-play, waarbij elke ronde een unieke uitdaging oplevert.

Boonanza

De spelregels

Het spel begint wanneer alle spelers hun eigen bord ontvangen, dat wordt gevuld met bonuskaarten en verschillende gebouwen. Elk speler begint met twee koeien, een paard en een geit. De spelers nemen hun beurt om verschillende acties uit te voeren zoals het verzamelen van bonussen, het bouwen van gebouwen, het kopen van vee en het verkopen van producten. De speler met de meeste munten aan het einde wint.

Verschillende gebouwen

De verschillende gebouwen die beschikbaar zijn in Boonanza zijn: boerderij, weverij, brouwerij, slagerij, kruidenier en het plaatselijk café. Deze gebouwen staan ​​spelers toe om verschillende producten te maken zoals kaas, bier of vlees. Met de bonussen die verzameld zijn, kunnen spelers verschillende verbeterde gebouwen bouwen om hun boerderij te verbeteren.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Best bekeken