Kroegspel

Kroegspellen zijn een geweldige manier om plezier te hebben en te socializen met vrienden en familie. Ze variëren van klassieke favorieten zoals pool en darts, tot modernere versies zoals beer pong en flip cup. Het maakt niet uit in wat voor soort bar je zit, de kans is groot dat er iets beschikbaar is voor iedereen om van te genieten.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Check ook eens Alle blogcategorie├źn

Wat zijn populaire kroegspellen?

Een populair kroegspel is tafelvoetbal. Tafelvoetbal is een snel tafelspel waarbij spelers staven besturen die rond het veld draaien en hun stukken kunnen verplaatsen om te proberen doelpunten te maken. Het is een leuke uitdaging voor zowel beginners als gevorderden en kan met teams of individueel worden gespeeld.

Een andere populaire keuze onder barbezoekers is darten. Het spel is vrij eenvoudig: spelers gooien om de beurt darts naar een bord met numerieke doelen, met als doel de hoogst mogelijke score. Darts kan formeel of terloops worden gespeeld, waardoor het een geweldige manier is om een vriendschappelijke wedstrijd onder vrienden op gang te brengen.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets interactievers, is bierpong misschien de perfecte keuze. Bij dit klassieke drinkspel proberen twee teams van spelers pingpongballen in de bekers van hun tegenstanders te gooien. Het eerste team dat met succes de meeste ballen in alle bekers van de tegenstander heeft geland, wordt uitgeroepen tot winnaar. Beerpong is met name populair onder studenten. Zie daarvoor de speciale Bier pong pagina van Studie Punt. Maar natuurlijk kan iedereen dit spel spelen.

Voor degenen die op zoek zijn naar iets meer onopvallends, is flip cup een ideale keuze. In dit spel staat elk team aan weerszijden van de tafel en heeft elke speler een solo-beker gevuld met bier. Het doel is om de beker van het open uiteinde naar beneden op de tafel te draaien, hem opnieuw te vullen en door te geven aan de volgende persoon in de rij. Het team dat als eerste zijn kopjes op heeft, wint.