Vier op een rij

Vier op een rij wordt graag gespeeld doordat het een gemakkelijk te leren en strategisch spel is. Het vereist geen speciale kennis of materiaal, waardoor het toegankelijk is voor iedereen. Vier op een rij biedt voldoende variatie om leuk te blijven spelen. De tactische elementen maken het ook mogelijk om ervaren spelers uit te dagen. Kortom, Vier op een rij is een leuk en spannend bordspel voor jong en oud!

Je kunt het spel lokaal of online spelen. Er zijn verschillende apps die je het spel op je mobiel of tablet kunt laten spelen. Je kunt daarnaast ook met twee spelers in dezelfde ruimte tegen elkaar spelen.

Vier op een rij

De spelregels

In Vier op een rij is het de bedoeling om vier van je discs op één lijn te krijgen. Je speelt altijd met twee spelers, die beide hun eigen kleur disc hebben. Aan het begin van het spel plaatsen beide spelers één disc in één van de zeven rijen. Vervolgens gaat elke speler om en om een disc neerleggen, beginnend met speler 1. Zodra je vier discs op één lijn hebt, heb je gewonnen. Elke beurt mag je alleen een disc in de bovenste rij plaatsen. Als alle zeven rijen vol zitten, is het spel afgelopen.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorie├źn
Best bekeken