Wie is het?

Wie is het? is een leuk, interactief en tactisch spel dat ideaal is voor familieverenigingen. Het spel helpt kinderen hun algemene kennis van verschillende onderwerpen te verbeteren, zoals dierennamen, geschiedenis, vervoer, het menselijk lichaam en meer.

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen kunnen van Wie is het? genieten. Het spel kan op veel verschillende manieren worden gespeeld en is een geweldige manier om de tijd door te brengen met vrienden of familie. Je kan bijvoorbeeld Wie is het? spelen als een competitief spel, waarbij je punten verdient door het juiste antwoord te geven. Je kan ook samenwerken om de puzzel op te lossen, waarbij je elkaar helpt bij het vinden van de juiste stukjes.

Wie is het?

De spelregels

De spelregels van Wie is het? zijn eenvoudig. Elke speler kiest een personage uit de stapel speelkaarten en plaatst het vervolgens op hun bord. De andere spelers moeten proberen te raden welk personage de eerste speler heeft gekozen door te vragen over kenmerken van hun personage. De eerste speler mag geen enkel specifiek antwoord geven, maar alleen ja of nee antwoorden. Als een andere speler het personage weet te raden, verdient hij of zij punten. De speler die aan de beurt is stelt vervolgens vragen over hun personage en het proces herhaalt zich totdat alle personages geraden zijn.

Wie is het? eindigt wanneer alle personages zijn geraden en de speler met de meeste punten wint. Het is ook mogelijk om speciale uitdagingen aan te gaan of extra moeilijke vragen te stellen, waardoor het spel extra leuk en uitdagend wordt.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Best bekeken